Garanciák

TELJESKÖRŰ DISZKRÉCIÓ

Mi elsősorban nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki vagy, honnan jössz, miért fordultál hozzánk. Minket az érdekel, hogy mit szeretnél, hogyan szeretnéd, és mikorra készítsük el Neked.

Kiemelt figyelmet fordítunk a diszkrécióra, ezzel védve ügyfeleink érdekeit. Harmadik személyeknek semmilyen információt nem adunk át, szolgáltatásunk igénybevétele során pedig adataid biztonságáról messzemenőkig gondoskodunk.

100%-IG EREDETI ANYAGOK

Plagizálás teljes mértékig ki van zárva nálunk! Minden egyes anyagunk eredeti és egyedi, ezt pedig a jelenleg elérhető legmodernebb plágiumkereső szoftverrel ellenőrizzük mindig. Ebben a szakmában a legfontosabb a bizalom és a jó hírnév. Ha valaki plagizál, csak ctrl+c ctrl+v összeollózza a neten talált kétes eredetű írásokat, nagyon gyorsan elterjed a rossz híre, így hamar megkeresések nélkül marad.

Mi nem vagyunk hajlandóak akár a legkisebb mértékig is megkockáztatni ezt! Garanciát vállalunk munkáink eredetiségére!

Természetesen az általunk készített anyagokhoz megkapod a teljes hivatkozási listát, felhasznált irodalomjegyzéket, így bármikor könnyen Te is ellenőrizheted, utánajárhatsz az általunk használt forrásoknak, amik segítenek elmélyülni a témában.

PÉNZÜGYI GARANCIA

Fizetési konstrukcióink úgy lettek kitalálva, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érezd magad. A különböző lehetőségek közül mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb megoldást.

Továbbá, ha valamilyen oknál fogva nem a megbeszéltek szerint készül el az általad kért anyag, és nem tudjuk kijavítani a hibánkat, a pénzt visszafizetjük részedre.

HATÁRIDŐK

Mindig a legvégső határidőt kérjük Tőled, amikorra el kell készülnünk. Ha elvállaljuk a feladatot, akkor erre az időpontra biztosan elkészülünk (de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy addig biztosan várunk is. Ha előbb elkészülünk, természetesen előbb küldjük az anyagot.).

A megbeszélt határidőket hajszálpontosan betartjuk, a kért helyre, időpontra és formában az anyagot késés nélkül leszállítjuk.

FOLYAMATOS KOMMUNIÁKCIÓ

Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján ügyfeleink rendelkezésére áll, így bármikor elérhetsz minket.

Mielőtt nekilátunk a feladatnak, részletesen kikérdezünk elképzeléseidről, kéréseidet pedig maximálisan figyelembe vesszük menet közben, így biztosítva a hatékony együttműködést. Ennek köszönhetően nem fordulhat elő, hogy az anyag elkészültekor váratlan meglepetés érjen.

KÉRD AJÁNLATUNKAT MOST!